Over mij

Deborah Babel: human design Projector, een ervaren docent, healer, coach en relatiecoach met een passie voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Met meer dan een decennium aan ervaring in het onderwijs en een indrukwekkende reeks certificeringen en opleidingen, heeft Deborah de kennis en expertise om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Als moeder, echtgenote, dochter en zusje begrijpt Deborah als geen ander hoe belangrijk het is om geluk en succes te ervaren in alle aspecten van het leven. Ze is vastberaden om jou te helpen bij het vinden van de juiste tools en strategieën om jouw relaties, gezin en werk te verbeteren. Of je nu worstelt met communicatieproblemen in jouw relatie, op zoek bent naar meer balans in jouw werk-privéleven, of gewoon een algemene boost nodig hebt om jouw zelfvertrouwen te vergroten, Deborah kan je helpen. Met haar empathische en doelgerichte aanpak creëert ze een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien en bloeien.

Met haar indrukwekkende opleidingsachtergrond, waaronder een HBO diploma lerarenopleiding 2e graad gezondheidszorg en welzijn, HBO sociaal maatschappelijke vorming, Reiki 1 en 2, afgeronde opleiding Healer, acces bars practitioner en Touch for health 1, heeft Deborah de vaardigheden en kennis om jou te begeleiden naar succes en geluk. Na een sessie met BABEL kan je alles weer aan. Met haar doorzettingsvermogen en toewijding is Deborah toegewijd om jou te helpen bij het verwezenlijken van jouw volledige potentieel. Ze gelooft in de kracht van eeuwig leren en blijft zichzelf voortdurend ontwikkelen om haar cliënten de best mogelijke service te bieden. Maak vandaag nog een afspraak met Deborah en ontdek hoe zij jou kan helpen bij het bereiken van jouw doelen en het realiseren van jouw droom.