Visie & Missie

Visie

Embrace training & coaching staat voor persoonlijke ontwikkeling vanuit liefde, harmonie en de kracht van jezelf zijn. Wij bieden welzijn en begeleiden jou bij het ervaren van je eigen kracht, zodat je alles weer aankan. Onze aanpak komt voort uit onze visie dat leven en doceren vanuit de bron de beste manier is om te groeien.

Missie

Bij Embrace Training en Coaching begeleiden we mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei, met respect voor de universele wetten en de hoogste vorm van respect voor elkaar. We geloven in het belang van zelfliefde, het houden van jezelf en anderen, het kennen van je roots en het leiden van een goed leven hier op aarde.

Onze missie is om onze cliënten te ondersteunen bij het vinden van hun eigen kracht en het verwezenlijken van hun volledige potentieel, zodat zij in staat zijn om hun leven ten volle te omarmen en te genieten van hun eigen succes en welzijn. Wij streven ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin mensen kunnen groeien en bloeien. Dit doen wij door het bieden van 1:1 coaching, cirkels met diverse onderwerpen en soms samen met een andere professional.

Daarnaast zijn we vastbesloten om singles/stellen te helpen bij het opbouwen van gezonde en langdurige relaties die niet alleen hun eigen leven verrijken, maar ook een positieve nalatenschap achterlaten voor toekomstige generaties. Door middel van relatietherapie en coaching werken we samen met onze cliënten om effectieve communicatie te bevorderen, conflicten op te lossen en intimiteit te vergroten. We zijn gepassioneerd over het verbeteren van relaties en het creëren van een betere wereld voor toekomstige generaties.